Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Dacă în semestrul I s-au descurcat cum au putut, în lipsa auxiliarelor, elevii și profesorii vor putea folosică de acum vor putea utiliza și astfel de materiale. Desigur, cele aprobate sau avizate de Ministerul Educației, Conform noilor reglementări.

 

Lista cu materialele didactice pe care dascălii le pot utiliza la clasă a fost publicată de Ministerul Educației, ea urmând să fie aprobată, prin ordin, în cursul zilei de luni.
În următoarea perioadă, profesorii pot studia oferta și pot decide pentru ce auxiliare optează. Ei trebuie să lanseze comenzile și, cel mai probabil, utilizarea materialelor va începe, efectiv, în semestrul al doilea, adică de la jumătatea lunii februarie.
De la începutul anului școlar, din septembrie, Ministerul Educației nu a mai permis utilizarea niciunui auxiliar, vechiul ordin în baza căruia se făcea aprobarea/avizarea acestora fiind abrogat spre finalul vacanței de vară. Procedurile pentru emiterea unei noi metodologii și evaluarea auxiliarelor au durat câteva luni.
În această primă sesiune de evaluare au fost înaintate spre aprobare/avizare 1.464 de titluri de auxiliare didactice: 227 - învățământ preșcolar, 790 - învățământ primar, 316 - învățământ gimnazial, 130 - învățământ liceal și 1 - învățământ postliceal. Dintre acestea, au fost admise 1.241 de titluri și respinse 223 de titluri.
Rezultatele sesiunii de aprobare/avizare a auxiliarelor didactice pentru perioada 9.10.2017 - 5.01.2018 au fost publicate AICI.
Procedura operaţională pentru reluarea procesului de aprobare/avizare a auxiliarelor didactice declarate neacceptate va fi anunțată luni, pe 8 ianuarie.

Back To Top