Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

tce sediuLa finalul lunii noiembrie, transportul public din Ploieşti a fost paralizat, timp de două zile, în urma unui protest spontan al angajaţilor TCE. Conducerea societăţii a anunţat astăzi măsurile luate în urma acestui incident, precizând că salariaţii care au refuzat să muncească în cele două zile nu au fost pontaţi.

Anunţul a fost făcut astăzi de directorul Transport Călători Express Ploieşti, Alexandri Nicolae, care a precizat că angajaţii care au refuzat să muncească în zilele de 28 şi 29 noiembrie 2017 nu au fost pontaţi. Această informaţie vine după ce, iniţial, la scurt timp după acest protest, conducerea societăţii ploieştene anunţa măsuri mult mai drastice, spunând că angajaţii vor ajunge în faţa comisiei de disciplină, care are posibilitatea să dispună sancţiuni care ar fi putut merge până la reducerea salariului pentru câteva luni.

La rândul său, operatorul de transport public din Ploieşti nu a fost plătit de către municipalitate pentru serviciile aferente celor două zile, în contextul în care, conform contractului de delegare a acestui serviciu public, Primăria decontează, de la bugetul localo, transportul asigurat de TCE pentru anumite categorii de beneficiari de gratuitate, cum sunt veteranii de război sau pensionarii cu venituri modeste.

Back To Top