Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Potrivit secretarului de stat în MAI, Raed Arafat, medicul de la UPU Ploiești a procedat corect în cazul pacientei din Băicoi, trimițând-o la Spitalul Orășenesc, dacă într-adevăr secția în care aceasta ar fi trebuit internată era plină. Cu privire la doctorul care a refuzat internarea (VEZI DETALII), Arafat cere sancțiuni care să reprezinte un exemplu pentru colegii de breaslă.

 

"Am vazut astazi cu regret modul in care medicul de garda la camera de garda a Spitalului Baicoi s-a purtat cu apartinatoarea unei paciente trimise in vederea internarii. Este trist sa vedem unii colegi comportandu-se intr-un mod deplasat si lipsit de deontologie medicala fara absolut nici un motiv. Decizia medicului de urgenta din cadrul UPU Ploiesti de a trimite pacienta spre internare avand in vedere varsta ei inaintata si patologia cardiaca care o prezinta a fost una corecta si conforma cu procedurile medicale, in cazul in care intradevar a existat o lipsa de locuri de internare la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti. Refuzul de internare a pacientei de catre medicul de garda din Baicoi si mai ales modul de comportament al acesteia tebuie sanctionate intr-un mod care sa atraga atentia colegilor ca astfel de comportament nu poate fi acceptat si tolerat. Asa cum ne asteptam la respect din partea pacientilor si al apartinatorilor trebuie si noi sa-i respectam!", a transmis Raed Arafat, prin intermediul unei rețele de socializare.
Managerul Spitalului Orășenesc Băicoi, Andreea Irimescu, a declarat pentru Agerpres că medicul "regretă nespus" ceea ce s-a întâmplat şi susţine că, anterior filmării apărute în spaţiul public, a avut un dialog cu aparţinătoarea bolnavei, în urma căruia discuţiile au escaladat. Medicul Marta Coman, angajat al spitalului din Drajna și colaborator, până luni, la Băicoi, ar fi invocat şi faptul că, la acel moment, era ea însăşi foarte bolnavă.
Ulterior, într-un scurt interviu acordat pentru Adevărul, medicul Marta Coman a precizat că nu consideră că a avut un comportament civilizat, dar că "oamenii nu ştiu să vorbească". "Nu mai ştim să ne comportăm normal. Dacă am şti să ne mai comportăm normal, să rugăm frumos, s-ar întâmpla lucruri bune, dar dacă intrăm cu cizmele în viaţa altor oameni, peste competenţa unui medic şi peste ce ar trebui să facă un medic, atunci nu s-ar mai întâmpla lucrurile acestea", a spus doctoriţa. Despre fișa cu care pacienta venise de la Ploiești, pe care a rupt-o în fața aparținătoarei, într-un acces de furie, medicul a a avut, de asemenea, ceva de explicat. „Mi-a fost frică că a băgat acolo nişte bani. Înţelegeţi? Din cauza asta. Asta este. Nu iau şpagă de la pacienţi", a justificat Marta Coman, potrivit Adevărul.

Back To Top