Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unui manager de proiect din cadrul TYMBARK MASPEX România și a unui șef de lucrări în cadrul S.C. ICIM S.A. Ploiești, într-un dosar referitor la încercarea de a frauda un proiect derulat din fonduri europene.

Inculpați sunt Florin Iosif, manager de proiect în cadrul TYMBARK MASPEX România S.R.L (pentru tentativă la săvârșirea infracțiunii de folosirea sau prezentarea cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea fără drept de fonduri europene) și Marian Nae, șef de lucrări în cadrul S.C. ICIM S.A. Ploiești (pentru complicitate la tentativa de folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea fără drept de fonduri europene).

În rechizitoriul întocmit, procurorii susțin că, "în calitate de manager de proiect, cu ocazia derulării proiectului «Extinderea rețelei de distribuție a energiei electrice – Spor de putere TYMBARK MASPEX România S.R.L.», finanțat parțial din fonduri europene, inculpatul Iosif Florin a depus la Ministerul Economiei Comerțului și Mediului de Afaceri (autoritatea contractantă), în cadrul cererii de rambursare finale, două documente (Proces verbal de punere în funcțiune nr. 1305/30.08.2013 și Raport final al proiectului nr. 6 din data de 30.08.2013), cunoscând că acestea atestă împrejurări necorespunzătoare adevărului, întrucât, la data întocmirii documentelor, echipamentele nu erau racordate la rețeaua de distribuție a energiei electrice, iar lucrările de probe/verificări nu au fost realizate. Prin aceste demersuri s-a urmărit aprobarea la plată și ulterior plata efectivă pe nedrept din fonduri nerambursabile a sumei de 1.227.391 lei (sumă care nu a fost însă decontată de Ministerul Economiei). În calitatea sa de șef de lucrări în cadrul S.C. ICIM S.A. Ploiești – executant al lucrărilor proiectului menționat, prin atestarea unei situații de fapt nereale cuprinse în documentul intitulat Procesul verbal de punere în funcțiune nr. 1305/30.08.2013, pe care l-a semnat, inculpatul Nae Marian l-a sprijinit pe reprezentantul beneficiarului proiectului finanțat parțial din fonduri europene, în încercarea acestuia de a obține rambursarea sumei de 1.227.391 lei aferentă cererii de rambursare finală (sumă care nu a fost decontată)".

DNA Ploiești a anunțat că dosarul a fost înaintat spre judecare Tribunalului Prahova.

Back To Top