Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cadrele didactice mai au de așteptat până își vor primi lefurile din ianuarie. Ministrul Educație a preluat plata salariilor, dar acest lucru modifică și data la care se dau banii.

Angajații din unitățile de învățământ abia așteptau data de 9 ianuarie, pentru a-și lua salariile, după o perioadă în care, ca tot românul, au avut parte de o grămadă de cheltuieli. Ministerul Educației, cei care plătește lefurile, de acum încolo, a omis să-i informeze pe dascăli că modificările implică și schimbarea acestei zile. Prin urmare, salariile în Învățământ întârzie cu aproximativ o săptămână, lucru de care oamenii au aflat când s-au trezit că nu încasează sumele care li se cuveneau, la data știută. "Toți angajații din învățământ vor primi în 12 sau 15 ianuarie 2018 salariile aferente lunii decembrie 2017. În conformitate cu ordinul MFP 86/28.01.2005 completat cu ordinul MFP nr 398/7.03.2017 data de plată a salariilor pentru Ministerul Educației Naționale și unitățile finanțate de acesta este 14 a lunii curente, pentru luna precedentă. Potrivit OUG 90/2017 s-a aprobat că plata salariilor pentru personalul din unitățile de învățământ se va face din bugetul Ministerului Educației Naționale. Prin legea 2/2018- Legea bugetului de stat pe anul 2018, sumele pentru plata salariilor personalului din unitățile de învățământ au fost aprobate în bugetul MEN. Începând cu luna ianuarie MEN va transfera lunar către inspectoratele școlare, iar apoi acestea către școli, sumele pentru plata salariilor. Fac precizarea că și până în prezent au fost finanțate din bugetul MEN anumite categorii de cheltuieli pentru unitățile de învățământ preuniversitar de stat, respectiv pentru examenele naționale, naveta elevilor și bursele elevilor", a anunțat, marți, ministrul Educației, Liviu Pop.
Oamenii se plâng că, în ciuda prevederilor legale, nu au fost informați cu privire la modificare, deși se așteptau să semneze totuși un act adițional. De asemenea, foarte mulți reclamă că vor ajunge să plătească penalizări pentru ratele pe care nu le-au achitat la timp, având data scadentă stabilită în funcție de vechea dată la care luau salariul.

Back To Top