Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii prahoveni participă, miercuri, la mai multe percheziții în județul Prahova. Acțiunea, derulată împreună cu Direcția Operațiuni Speciale din IGPR, dar și cu sprijinul jandarmilor, vizează persoane care, în a doua parte a lui 2017, ar fi dat mai multe spargeri. Hoții ar fi acționat atât în sediile unor societăți comerciale, dar și în locuințe private.


Polițiștii din Prahova și ai Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române efectuează 14 percheziții la persoane bănuite de furturi din societăți comerciale, locuințe și anexe. Acestea ar fi acționat începând cu luna iulie a anului 2017 și până în prezent, interval în care, potrivit IJP Prahova, că în cauză ar fi sustras diverse bunuri, pe care ulterior, fie le-ar fi utilizat în interes propriu, fie le-ar fi comercializat către diverse persoane fizice.
În urma perchezițiilor, șapte persoane vor fi conduse la sediul poliției, pentru audieri.
Prejudiciul în cauză a fost estimat la aproximativ 250.000 de lei.

Update - În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat scule utilizate în construcții, un cal și unelte susceptibile a fi folosite la comiterea infracțiunilor, a anunțat IJP Prahova.

 

Foto ilustrație

Back To Top