Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Tinerii dezavantajați, cu vârste între 16 și 24 de ani, se vor putea angaja pe posturi publice, timp de 24 de luni, interval în care pot căpăta experiență și competențe care să-i ajute, mai departe, să-și găsească de lucru în sectorul privat.

Un procent de 5% din totalul posturilor specifice personalului contractual din instituțiile publice va fi atribuit, în mod exclusiv, tinerilor dezavantajați, pentru o perioadă de 24 de luni, cu condiția ca acestea să fie vacante. La finalul celor 24 de luni, contractul individual de muncă încetează de drept, iar postul va putea fi ocupat de o altă persoană aflată într-o situație similară, anunță Ministerul Muncii. Instituția a inclus măsura într-un proiect de lege aprobat, în această săptămână, de Guvern, în contextul în care integrarea tinerilor dezavantajaţi pe piața muncii depinde în mod fundamental de existența unor locuri de muncă adecvate necesităților lor.
Prin acest program de tip "Pasarela", prin care locurile de muncă din sectorul public pot fi oferite temporar tinerilor dezavantajaţi, pentru a dobândi "abilităţi transferabile" în joburile din sectorul privat, o măsură prevăzută în Programul de Guvernare, la secțiunea "Șanse reale pentru tineri".
Programul se adresează tinerilor cu vârste între 16 și 26 ani care nu au o vechime în muncă mai mare de 12 luni, care se află în sistemul de protecţie a copilului sau provin din acesta sau au cel puțin un copil în întreţinere.

Back To Top