Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O informare meteo este în vigoare încă de luni (VEZI DETALII), iar marți seară se activează și codul galben de ninsori și polei, emis pentru zonele montane și mare parte din Banat, Transilvania și Oltenia.
ANM anunță că ninsorile vor fi însemnate cantitativ și local se va depune strat consistent de zăpadă, în seara zilei de marți (16 ianuarie) și în noaptea de marți spre miercuri (16/17 ianuarie) în Carpații Occidentali, în nordul Carpaților Orientali și vestul Carpaților Meridionali, iar în cursul zilei de miercuri (17 ianuarie) mai ales în zona Carpaților Meridionali. Vântul va prezenta intensificări cu precădere în zona înaltă, unde rafalele vor depăși 70...80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada.
În sudul Banatului, apoi și în cea mai mare parte a Olteniei și a Transilvaniei vor fi precipitații mixte și depuneri de polei.
Codul galben este în vigoare de marți, ora 17.00, până miercuri, la ora 20.00, când expiră și informarea meteo emisă pentru celelalte regiuni.

Back To Top