Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Accident grav, miercuri, în jurul orei 12.30, pe centura de est a Ploieștiului. Șoferul unei platforme auto a murit după ce vehiculul pe care îl conducea s-a răsturnat într-un șanț, în apropierea rafinăriei Petrotel.

 

Potrivit informațiilor transmise de IJP Prahova, trei persoane au fost implicate în accidentul petrecut în dreptul porții nr. 4 a rafinăriei. La fața locului au ajuns și echipaje ale Serviciului de Ambulanță, pompieri pentru asigurarea zonei, dar și Smurd-ul, cu echipajul de terapie intensivă, împreună cu descarcerarea, precizează purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Două persoane au rămas prinse între fiarele vehiculului, în urma accidentului, iar în cazul șoferului medicii nu au mai putut decât să constate decesul. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 39 de ani. Trupul acestuia a fost scos din interiorul cabinei după câteva minute.

Celelalte două persoane aflate în autovehiculul implicat au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Ploiești. Un tânăr de 21 de ani a suferit un traumatism cranio-cerebral minor și la membre, iar un alt bărbat, de 25 de ani, a suferit traumatisme la membrele superioare.

În zonă se circulă dirijat, pe un singur sens de mers.

Foto ilustrație

Back To Top