Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

O nouă avertizare meteo emisă de ANM instituie cod portocaliu de vânt, ninsori și viscol pentru mai multe regiuni din țară, iar pentru altele prelungește codul galben existent până joi seară.

 

Primul cod portocaliu a intrat în vigoare miercuri, la ora 14.00, și este valabil până joi, la ora 20.00. Acesta vizează și zona montană a județului Prahova. "În Munții Banatului, Carpații Meridionali și Carpații de Curbură, viteza vântului la rafală va depăși 80...90 km/h, iar pe creste se vor atinge 120 – 140 km/h, viscolind ninsoarea și troienind zăpada, iar vizibilitatea va scădea sub 50 m", detaliază ANM.
La noapte, mai precis la ora 1.00, o altă avertizare cod portocaliu intră în vigoare, aceasta rpmânând valabilă până joi, la ora 18.00. Atenționarea a fost emisă pentru județele Iași, Vaslui, Vrancea, Galați, Tulcea și zona joasă a județelor Neamț și Bacău, unde vor fi intensificări ale vântului cu viteze, în general, de 75...85 km/h și temporar va ninge viscolit.


Pentru mai multe regiuni, până mâine seară, la ora 22.00, este valabil un cod galben. "În intervalul menționat în zona de munte va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă. În după-amiaza zilei de miercuri (17 ianuarie) și în prima parte a nopții de miercuri spre joi (17/18 ianuarie), în Transilvania vor fi la început precipitații mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare. În a doua parte a nopții de miercuri spre joi (17/18 ianuarie) și în cursul zilei de joi (18 ianuarie) în Moldova, Dobrogea, nordul Olteniei și pe arii restrânse în nordul Munteniei vor predomina ninsorile. Cantitățile de apă vor depăși local 15...20 l/mp și izolat 30...35 l/mp. Vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în sud, centru, est și la munte, unde vor fi rafale de 50...70 km/h, iar local în Moldova, în Dobrogea și pe crestele montane înalte, 70...80 km/h, viscolind temporar ninsoarea. În sudul, sud-estul și centrul țării, pe arii restrânse, vor mai fi depuneri de polei", a anunțat ANM, în cursul zilei de miercuri.

Back To Top