Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

În 33 de unități de învăţământ din patru județe nu se învață nici vineri, pe 19 ianuarie.

 

Unitățile de învățământ vizate de măsură sunt din judeţele Galați (3), Iași (8), Tulcea (21), dar și Prahova (1). Aici este vorba despre școala din Teișani, din cauza problemelor la centrala termică.
Ministerul Educaţiei a anunţat că măsurile se mențin, în aceste 33 de cazuri, dar și că ele pot fi aplicate și în alte unități de învățământ, în funcție de evoluția fenomenelor meteo.
Orele de curs vor fi recuperate pe parcursul semestrului I al anului școlar 2017-2018, conform calendarului stabilit de fiecare unitate de învățământ, cu aprobarea inspectoratelor școlare județene.

Update - "Vineri, 19 ianuarie 2018, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, cursurile școlare sunt suspendate în 38 de unități școlare din 5 județe: Galați (3), Iași (8), Prahova (1) și Tulcea (22) și Constanța (4). Informațiile au fost transmise de inspectoratele școlare județene și pot suferi modificări în funcție de evoluția situației. Orele de curs vor fi recuperate pe parcursul semestrului I al anului școlar 2017-2018", a anunțat, vineri dimineață, Ministerul Educației.

Update - După o nouă actualizare, Ministerul Educației anunță 40 de unități de învățământ în care s-a decis suspendarea cursurilor. Este vorba despre școli și grădinițe din șase județe: Galați (3), Iași (8), Prahova (1), Tulcea (22), Constanța (4) și Vaslui (2). 

Back To Top