Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Ministrul Educației, Liviu Pop, a anunțat, joi, suspendarea cursurilor în zeci și grădinițe, la nivel național. Și pe plan local s-au mai luat astfel de decizii, măsura fiind aplicată la Sinaia, din cauza vremii, și la Teișani, din cadrul condițiilor meteo.

 

Potrivit raportării de la Ministerul Educației, o singură unitate de învățământ din Prahova a suspendat cursurile, joi. Măsura a fost luată la Teișani, din cauza unor defecțiuni la centrala termică a școlii, a precizat purtătorul de cuvânt al ISJ Prahova, Aurel Graur.
Nici copiii din Sinaia nu au mers, însă, la cursuri. Aici, decizia a fost anunțată de primarul stațiunii, cu mențiunea că, din moment ce hotărârea a fost luată joi dimineață, cei care au ajuns, totuși, la școală sau la grădiniță, au fost primiți. "Din cauza condițiilor meteo nefavorabile se suspendă azi cursurile la toate școlile și grădinițele din Sinaia! Copiii care au venit la Școala «George Enescu» sau la grădinițe pot rămâne la program", a precizat primarul orașului, Vlad Oprea. Aici, măsura a fost luată din cauza condițiilor meteo. Sinaia este una dintre localitățile aflate sub cod portocaliu de ninsoare și viscol, iar peste noapte, în stațiune, nu mai puțin de 14 arbori au fost doborâți de vântul puternic (VEZI DETALII).

Curusurile au mai fost suspendate, joi, în școli și grădinițe din Galaţi, Argeş, Bacău, Sibiu, Vrancea, Harghita, Vâlcea, Iaşi, Tulcea, Braşov, Vaslui şi în Constanţa.

Back To Top