Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Opt persoane au fost evacuate, în noaptea de luni spre marți, din locuința de pe str. Plăieșilor, după ce acoperișul imobilului a fost cuprins de flăcări. Casa aparține municipalității.

 

Incendiul a izbucnit în jurul orei 1.00, la o clădire cu etaj de pe strada Plăieșilor, din municipiu, a anunțat ISU Prahova. Flăcările au cuprins aproximativ 600 de metri pătrați din acoperiș, iar în primă fază intervenția a fost asigurată de pompieri, cu trei autospeciale de lucru, autoscara mecanică și o ambulanță Smurd. După localizare, în sprijinul lor au mai venit două echipaje și o ambulanță Smurd, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Prahova.
Cele opt persoane aflate în interior nu au fost rănite. Locatarii s-au autoevacuat și o singură femeie a avut nevoie să fie asistată medical, după ce a suferit un atac de panică.
Pompierii urmează să stabilească acum care au fost cauzele declanșării incendiului.

Update - Cauza probabilă a producerii incendiului a fost un coș de fum necurățat sau defect, a anunțat ISU Prahova, marți dimineață.
Foto ilustrație

Back To Top