Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Coaliția PSD-ALDE a decis, luni, renunțarea, cel puțin pentru moment, la formularul 600, care ar fi trebuit depus la ANAF până la 31 ianuarie și care i-a revoltat pe cei peste 200.000 de contribuabili vizați.


Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, luni, că la următoarea şedinţă de Guvern se va adopta o ordonanță ordonanţă pentru amânarea, până la 1 martie, a termenului de depunere pentru declaraţia 600, enunțând "posibilitatea să meargă până la eliminarea Declaraţiei 600". ""Am avut o întâlnire, doamna prim ministru cu mine, colegii de la ALDE, cu ministrul Mişa, am discutat despre declaraţia 600, am solicitat pe 31 ianuarie, în prima şedinţă de Guvern, să adopte ordonanţă pentru amânarea termenului de depunere până la 1 martie pentru a le da posibilitatea ca în perioada următoare să meargă până la eliminarea declaraţiei 600 cu condiţia să găsească soluţia pentru ca persoanele fizice care trebuiau să plătească aceste contribuţii să rămână asiguraţi în sistemul de asigurări. Şi să găsească o soluţie civilizată pentru a evita disconfortul celor care au fost sau cei care ar trebui să meargă să depună această declaraţie ", a declarat preşedintele PSD.
Cei care au depus deja declarația vor beneficia de măsuri tranzitorii, care de asemenea vor fi cuprinse în viitoarea ordonanță, a mai spus acesta.
Dragnea a invocat, și cu privire la acest subiect, ca de altfel în cazul a mai toate măsurile ce au declanșat adevărate revolte la nivel național, că "s-a promovat și s-a comunicat foarte prost". "Le-am cerut colegilor mei să nu se mai exprime pe acest subiect pentru că majoritatea nu l-au înţeles, nici nu a fost explicat bine. După ce se instalează Guvernul, să explice în detaliu despre ce e vorba", a mai spus Liviu Dragnea.
Luni seară, Ministerul de Finanțe a și publicat un proiect pentru prorogarea termenului până la care trebuie depusă această declarație.


PE ACEEAȘI TEMĂ

Revoltă din cauza formularului 600, cerut de ANAF. Jurnalist: "Dacă luați 2.000 de lei pe lună, în 2018 veți munci 4 luni de zile numai ca să vă achitați datoria la fisc"

Un fost ministru de Finanțe din PSD cere eliminarea IMEDIATĂ a formularului 600

 

Back To Top