Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Elevi de la șase colegii din țară au fost invitați, marți, de Casa Regală, la Palatul Elisabeta, pentru o vizită care a marcat startul evenimentelor organizate de Familia Regală a României cu prilejul împlinirii a 100 de ani de la Marea Unire. Ploieștiul a fost reprezentat de liceeni de la C. N. "I. L. Caragiale" din Ploiești medaliați la concursurile internaționale sau admiși deja la unele dintre cele mai prestigioase universități din lume.

Întâlnirea reprezentanților Familiei Regale cu elevii a șase colegii centenare a avut loc în Sala Regilor și a reunit peste o sută de liceeni, alături de cadre didactice, de la Colegiile Naționale „Sf. Sava", „Gheorghe Lazăr", „Mihai Viteazul", „Iulia Hașdeu" din București, „I.L. Caragiale" din Ploiești și „Ion Maiorescu" din Giurgiu, membre ale Alianței Colegiilor Centenare din România. "Suntem mereu foarte fericiţi când putem întâlni generaţia tânără. Tatăl meu, Regele Mihai I, a fost foarte legat de tineri şi noi o să continuăm acest legământ al Regelui pentru că voi sunteţi viitorul ţării şi ţinem mult la dumneavoastră", a declarat Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei, în deschiderea evenimentului.
Vizită a fost organizată special în ajunul sărbătorii Unirii Principatelor Române, pentru a deschide, astfel, cu o aplecare spre tineri și viitor, seria de evenimente organizate de Familia Regală, în cinstea Marii Uniri și ca un omagiu pentru "extraordinarul sacrificiu din Primul Război Mondial", după cum a subliniat, în discursul său, Principele Radu.
"Performanța şi competenţa profesională au fost apreciate de Casa Regală a României. Cu ocazia împlinirii a 10 ani de la constituirea Asociaţiei Alianţei Colegiilor Centenare şi având în vedere că Maiestatea Sa Regele Mihai I al României a patronat-o, reprezentanţi ai acesteia au fost primiţi la Palatul Elisabeta la Casa Regală. A fost o mare bucurie pentru reprezentanţii Colegiului «I.L.Caragiale» Ploieşti să fim prezenţi şi să ne reîntâlnim cu Alteţele Lor Regale. Aşa cum sublinia în cuvântul său preşedintele Alianţei, cel mai important lucru care le diferenţiază pe Colegiile Centenare de alte şcoli care pregătesc elevi pentru unversitățile din ţară şi străinătate este CULTURA GENERALĂ - bagajul care ne însoţeşte o viaţă întreagă. Se adaugă tradiţia şi mândria de a fi parte a unei şcoli care a dat de-a lungul timpului mari oameni de ştiinţă şi de cultură", a spus, după întâlnirea de la București, Carmen Băjenaru, directorului C. N. "Ion Luca Caragiale" din Ploiești. Liceul, unul dintre colegiile de top din Prahova, a fost reprezentat, la întâlnirea de marți, de elevii care au obținut medalii de aur și argint la olimpiadele și concursurile internaționale, precum și de elevii claselor a XII-a admiși la universități de prestigiu precum Cambridge, Imperial College sau USL, din Marea Britanie.

Back To Top