Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

hora unirii 18 1Unirea principatelor române, cunoscută şi ca mica unire din timpul lui Alexandru Ioan Cuza, a fost sărbătorită astăzi, la Ploieşti, prin evenimente organizate de autorităţi la colegiul care îi poartă numele fostului domnitor şi la Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie.

Ceremonia a început la ora 11.00 la Colegiul Naţional "Alexandru Ioan Cuza" şi a inclus alocuţiuni ale autorităţilor, depuneri de buchete de flori la bustul lui Cuza şi o Horă a Unirii. De la ora 12.00, ceremonia s-a mutat în curtea Muzeului de Istorie, devenită neîncăpătoare pentru publicul numeros, compus în mare măsură din reprezentanţi ai partidelor politice, ai garnizoanei, ai instituţiilor de cultură din municipiu şi a asociaţiilor de revoluţionari şi de pensionari.

La discursuri s-a remarcat alocuţiunea susţinută de un preşedinte de consiliu raional venit de peste Prut, pentru semnarea unui acord de colaborare între instituţia pe care o conduce şi Consiliul Judeţean Prahova, care a vorbit despre progresele făcute în ultimii ani în relaţiile româno-moldovene, a amintit despre programul "România 100" lansat de Guvernul Ponta şi despre bursele de studii acordate în mandatele lui Traian Băsescu pentru elevii de peste Prut şi s-a arătat încrezător într-o nouă şi istorică unire între statele pe care astăzi le ştim drept România şi Republica Moldova.

Programul a continuat cu depuneri de buchete de flori la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din curtea muzeului, la care au participat reprezentanţi ai Guvernului şi Parlamentului, în frunte cu vicepremierul Graţiela Gavrilescu şi Teodor Meleşcanu (ALDE), deputatul Cătălina Bozianu, preşedintele PMP Prahova, senatorul Radu Oprea şi deputatul Laura Moagher (PSD).

hora unirii 18 4

hora unirii 18 3

Evenimentul s-a încheiat cu o amplă Horă a Unirii şi cu o prezentare de uniforme de grăniceri şi artilerişti şi echipamente de luptă din timpul domniei lui Cuza oferită de o asociaţie de renactori.

hora unirii 18 5

Back To Top