Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproape toate stațiile de monitorizare a aerului din Ploiești și din împrejurimi au indicat, sâmbătă dimineață, depășiri grave, în privința particulelor în suspensie (PM 10).


La cinci din cele șase stații, calitatea aerului era de nivel 5 din 6, adică "rău". Valorile indicate la ora 12.00 erau:
stația PH 1 (vest) - 53,98 micrograme/metru cub 
stația PH 2 (centru) - 82,42 micrograme/metru cub 
stația PH 3 (Blejoi) - 79,74 micrograme/metru cub 
stația PH 4 (Brazi) - 50,07 micrograme/metru cub 
stația PH 5 (sud) - 55,25 micrograme/metru cub 
stația PH 6 (est) - 49,35 micrograme/metru cub 
Cele mai mari valori din ultimele ore au fost înregistrate în centru, sâmbătă dimineață, când stația a înregistrat și peste 130 micrograme/metru cub, potrivit datelor publicate de site-ul calitateaer.ro.
Particulele în suspensie reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături de lichid care pot fi provocate de activitatea industrială, sistemul de încălzire a populației, centralele termoelectrice, dar și de traficul rutier, care contribuie la poluarea cu pulberi produsă de pneurile mașinilor atât la oprirea acestora, cât și prin arderile incomplete. Potrivit calitateaer.ro, dimensiunea particulelor este direct legată de potențialul de a cauza efecte. "O problemă importantă o reprezintă particulele cu diametrul aerodinamic mai mic de 10 micrometri, care trec prin nas și gât şi pătrund în alveolele pulmonare provocând inflamații și intoxicări. Sunt afectate în special persoanele cu boli cardiovasculare și respiratorii, copiii, vârstnicii şi astmaticii. Copiii cu vârsta mai mică de 15 ani inhalează mai mult aer, și în consecință mai mulți poluanți. Ei respiră mai repede decât adulții și tind să respire mai mult pe gură, ocolind practic filtrul natural din nas. Sunt în mod special vulnerabili, deoarece plămânii lor nu sunt dezvoltați, iar țesutul pulmonar care se dezvoltă în copilărie este mai sensibil. Poluarea cu pulberi înrăutăţeşte simptomele astmului, respectiv tuse, dureri în piept și dificultăți respiratorii. Expunerea pe termen lung la o concentrație scăzută de pulberi poate cauza cancer și moartea prematură", mai scrie sursa citată.

 

Back To Top