Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Plopeni, este căutat de polițiști după ce ar fi violat o femeie din localitatea hunedoreană Petroșani. Acesta fusese eliberat din închisoare vara trecută, condiționat, anterior fiind condamnat tot pentru viol.

 

Procurorul Darius Roman, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani, a declarat pentru Glasul Hunedoarei, că fapta ar fi fost comisă pe 28 ianuarie, în jurul orei 10.00. "Este vorba despre un viol și o tâlhărie calificată. Acesta a pătruns prin violență în locuința părții vătămate, prin forțarea ușii, și sub imperiul amenințării cu un cuțit a întreținut raporturi sexuale cu aceasta, iar apoi a deposedat-o de suma de 130 de lei. Victima are 49 de ani. Persoana vătămată l-a identificat, iar astăzi s-a dus colegul cu propunerea de arestare preventivă în lipsă", a declarat procurorul, pentru sursa citată.
În momentul de faţă, poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea prinderii şi luării măsurilor legale faţă de bărbat. Acesta a reușit să fugă de la locul faptei, înainte de sosirea polițiștilor.
Oamenii legii avertizează că este posibil ca suspectul să aibă asupra sa un cuțit, motiv pentru care le recomandă cetățenilor care îl recunosc să nu intervină asupra lui, ci să solicite sprijinul Poliției prin Serviciul Unic 112.
Bărbatul a acumulat, până acum, condamnări de 21 de ani, pentru viol și tâlhărie calificată.
Foto: glasul-hd.ro

Back To Top