Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a decis, marţi, excluderea din magistratură a procurorului Mircea Negulescu.

Fostul procuror al DNA Ploiești a fost exclus din magistratură pentru săvârşirea a cinci abateri din şapte care i s-au imputat, au precizat pentru Mediafax surse din cadrul CSM. Inspecţia Judiciară a demarat trei cercetări disciplinare în cazul magistratului, fiind suspectat că, printre altele, ar fi cerut unui alt procuror informaţii cu privire la unele interceptări dintr-un dosar. În spaţiul public au apărut mai multe înregistrări din discuţii pe care le-ar fi avut cu părţi din dosare, aceste aspecte constituind subiectul unor cercetări al Inspecţiei Judiciare.
Inspecția Judiciară a demarat cercetările în primăvara anului trecut.
La începutul lui 2017, Mircea Negulescu a fost suspendat din magistratură, după ce trecuse, de la DNA Ploiești, la Parchetul de la Câmpina.

Foto: digi24.ro

Back To Top