Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Scene de film au avut loc, marți seară, pe Bulevardul Republicii, din Ploiești. Un bărbat a fost pus la pământ de polițiști, care l-au săltat în stația TCE de lângă Școala "Sf. Vasile", de cum a coborât dintr-un autobuz care circula pe traseul 30. O cititoare a surprins momentul și a trimis imaginile pe adresa redacției.

 

Potrivit acesteia, individul ar fi fost prins având asupra lui bunurile pe care tocmai le furase.
Informația a fost confirmată, în cursul zilei de miercuri, de Inspectoratul Județean de Poliție Prahova, care a comunicat detalii cu privire la flagrantul de marți seară, urmat, în cursul acestei dimineți, de o serie de percheziții.

Individul din imagini ar fi dat lovitura, se pare, într-o benzinărie din zona nord, iar apoi ar fi spart un autoturism de pe strada Andrei Mureșanu. După care a luat autobuzul și... până aici i-a fost. "În seara zilei de 30 ianuarie a.c., polițiști de investigații criminale din Poliția Municipiului Ploiești, împreună cu colegi din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, au reușit prinderea în flagrant a unui bărbat bănuit de săvârșirea mai multor furturi. Din cercetări, a rezultat faptul că bărbatul în cauză, ploieștean, în vârstă de 30 de ani, ar fi săvârșit în cursul zilei de ieri două infracțiuni de furt. Astfel, întâi ar fi sustras suma de 50 de lei din cabina unui autocar staționat într-o benzinărie din Ploiești, profitând de ușa lăsată neasigurată de către conducătorul auto. Ulterior, spărgând geamul unui autoturism, ar fi sustras un rucsac, în care se aflau un laptop, un notebook, două telefoane mobile, bonuri alimentare în valoare de aproximativ 6.000 de lei, precum și un portofel ce conținea suma de 700 de lei, carduri bancare și documente. După comiterea acestui furt, s-a urcat într-un autobuz, la coborârea din mijlocul de transport în comun fiind interceptat de polițiști și condus la sediu pentru audieri. Asupra lui au fost găsite toate bunurile ce par proveni din infracțiunile mai sus menționate", a anunțat, cu privire la acest eveniment, un comunicat al IJP Prahova.
La perchezițiile de miercuri dimineață, care au vizat domiciliul individului prins cu câteva ore în urmă, dar și alte adrese, din Ploiești și Urlați, locuințele unor persoane bănuite în aceeași cauză. "În fapt, se pare că acestea sunt bănuite că ar fi implicate în săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat (furturi din autovehicule, din buzunare și din societăți comerciale) săvârșite în municipiul Ploiești, dar și în localități limitrofe, începând cu luna decembrie a anului trecut. Prejudiciul creat în urma activității infracționale este estimat la aproximativ 30.000 de lei. De la locațiile unde au avut loc descinderile, polițiștii au ridicat mai multe telefoane mobile, precum și diverse sume de bani (1.000 de euro și 2.400 de lei)", a mai anunțat IJP Prahova.
Trei mandate de aducere au fost puse în aplicare, în urma descinderilor.
Descinderile au fost organizate de polițiști de investigații criminale din Poliția Municipiului Ploiești, împreună cu colegi din cadrul Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române și cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova, precum și al jandarmilor.

Back To Top