Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Când te simți cu musca pe căciulă, ai șanse mari să dai de necaz. Au pățit-o, în ultimele două zile, doi prahoveni care poate ar fi scăpat basma curată dacă nu ar fi atras atenția asupra lor prin comportamentul suspect.

Un astfel de caz s-a petrecut chiar miercuri dimineață, la Ploiești. În jurul orei 04.50, un echipaj al Poliției Locale Ploiești, ce efectua activități specifice de patrulare, a observat pe strada 1 Mai o persoană de sex masculin, care a devenit brusc agitată. "În urma legitimării și a verificărilor întreprinse, polițiștii locali au stabilit că numitul R.F., de 28 ani, avea interdicție de a părăsi locuința, aflându-se în perioada de arest la domiciliu. Cercetările în acest caz au fost preluate de lucrătorii Secției nr. 4 Poliție, unde bărbatul a fost predat de polițiștii locali", a anunțat Poliția Locală Ploiești.
După aceeași rețetă s-a fript și un alt prahovean, luni după-amiază. "Polițiști din cadrul Postului Provița de Jos, în timpul unei acțiuni rutiere, au observat un autovehicul cu plăcuțe de înmatriculare emise de autoritățile bulgare, al cărui conducător, la vederea autospecialei de poliție, a virat dreapta, parcând pe acostamentul drumului. În urma verificărilor, s-a stabilit că la volan se afla un bărbat de 30 de ani din Poiana Câmpina, care nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În acest sens, polițiștii i-au deschis dosar penal", a informat IJP Prahova.

Back To Top