Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Două persoane au fost arestate preventiv, miercuri seară, în urma perchezițiilor derulate în Ploiești și în Urlați, după ce un hoț a fost prins în flagrant, miercuri seară, în municipiu. Actualitatea Prahoveană a prezentat AICI imagini, în exclusivitate, din timpul flagrantului.

Ca urmare a percheziţiilor de miercuri, două persoane au fost arestate preventiv, potrivit reprezentanților Poliției Prahova, iar o alta a fost plasată sub control judiciar.
Întreaga operațiune de miercuri s-a derulat după ce unul dintre membrii grupării a fost prins în flagrant, chiar după ce a dat două spargeri în Ploiești. Când a dat nas în nas cu polițiștii, acesta avea asupra lui toate bunurile sustrase (DETALII AICI).
Prejudiciul estimat în acest dosar este de 30.000 de lei. Membrii grupării ar fi implicați în săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat (furturi din autovehicule, din buzunare și din societăți comerciale) săvârșite în municipiul Ploiești, dar și în localități limitrofe, începând cu luna decembrie a anului trecut.

Back To Top