Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Deputatul USR de Prahova a anunțat că a transmis noi interpelări autorităților, pe tema poluării, după valorile uriașe înregistrate în ultimele zile și asupra cărora și Actualitatea Prahoveană a atras atenția de mai multe ori (DETALII AICI, AICI, AICI și AICI).


"Ieri, am adresat trei noi interpelări autorităților care ar trebui să fie preocupate mai mult de calitatea vieții cetățenilor decât de jocurile politice. Gărzii de Mediu Prahova i-am cerut cuantumul și copia avertismentelor emise în urma situației extrem de îngrijorătoare de zilele trecute, când limita poluării orașului și a împrejurimilor a fost cu mult depășită. Pentru că, desigur, îmi place să cred că reprezentanții instituției își fac treaba și au ieșit imediat pe teren. Apoi, mulțumită presei, am aflat că Primăria Ploiești este sancționată lunar de către Apele Române pentru că fosta stație de epurare, aflată încă în uz, nu respectă normele de mediu (DETALII AICI). Banii sunt, desigur, plătiți din impozitele noaste, ale ploieștenilor, doar nu credeți că a fost identificat vreun responsabil. Așa că, am zis să vedem și noi cam pentru ce s-au dat amenzile și care este cuantumul lor, dacă în loc de investiții tot plătim amenzi... Și, în sfârșit, prin ultima interpelare, mă interesez despre defrișarea copacilor din pădurea Păulești – am solicitat documentele care atestă legalitatea tăierilor. Vă țin la curent cu rezultatele demersurilor", a precizat parlamentarul de Prahova.

Sursa: Facebook/ Dan Rădulescu

Back To Top