Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Polițiștii brașoveni au efectuat, joi, percheziții în Prahova și alte trei județe, într-un dosar de spălare de bani. Zece persoane urmează să fie audiate.

 

Cele 12 percheziții au fost derulate de poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brașov, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, pe raza județelor Arad, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Prahova. Descinderile au avut loc la sediile unor societăți comerciale și locuințele mai multor persoane bănuite de crearea unui prejudiciu de 1.500.000 de euro, prin spălare de bani.
"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de spălare a banilor, prin crearea unor multiple circuite fictive cu sume de bani, provenind aparent din operaţiuni cu caracter transnațional şi investiţii de echipamente şi mijloace fixe, cu intenția de a le transfera în contul unor societăţi controlate, din afara ţării. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de aproximativ 1.500.000 de euro", a anunțat Poliția Română.
La acțiune participă și polițiști din cadrul inspectoratelor județene de poliție Arad, Bistriţa-Năsăud, Cluj şi Prahova.

Foto ilustrație

Back To Top