Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Elevii din clasele terminale de gimnaziu și liceu vor susține, în luna martie, simulările probelor scrise din cadrul examenelor naționale.
Simulările la clasa a VIII-a vor avea loc în perioada 5-7 martie, după următorul calendar:
5 martie - Limba și literatura română
6 martie - Matematică
7 martie - Limba și literatura maternă
16 martie - comunicarea rezultatelor
Liceenii din clasele a XI-a și a XII-a vor susține simulările probelor scrise din cadrul Bacalaureatului în a doua parte a lunii viitoare, astfel:
19 martie - Limba și literatura română/E)a)
20 martie - Limba și literatura maternă/E)b)
21 martie - proba obligatorie a profilului/E)c)
22 martie - proba la alegere a profilului și specializării/ E)d) - va fi susținută exclusiv de elevii clasei a XII-a.
30 martie - comunicarea rezultatelor.
Aproximativ 500.000 de elevi vor susține aceste testări care au rolul de a-i familiariza pe elevi cu rigorile examenelor pe care le vor susţine la finalul celor două cicluri de învățământ, de a stabili nivelul real de pregătire atins în această etapă, precum şi de a stabili direcțiile de urmat pentru optimizarea pregătirii în vederea obținerii unor rezultate satisfăcătoare la examenele propriu-zise.
Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unități de învățământ prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situații în parte.
Subiectele pentru simulări vor fi elaborate de specialiștii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare, în mod similar cu modelele publicate pe www.subiecte.edu.ro. Ele vor fi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacităţile elevilor pe temele prevăzute în programa de examen și parcurse până la această dată.
Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea.

Back To Top