Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Zona montană a județului Prahova s-a aflat, duminică, sub avertizare de ninsori viscolite și vânt puternic, dar nici asta și nici codul roșu de avalanșă nu i-au împiedicat pe turiști să apuce pe cărări de munte. Din păcate, nu s-a dovedit cea mai fericită alegere.

 

Jandarmii montani din Prahova au intervenit, duminică, în masivul Bucegi, pentru recuperarea a două persoane, un bărbat de 36 de ani și copilul acestuia, de numai patru ani, din zona Şaua Călugărului. Cei doi au rămas blocați din cauza stratului mare de zăpadă, a vântului puternic, a pantei abrupte şi a epuizării.
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova, ei plecaseră de la complexul Piatra Arsă spre cota 2000 din Sinaia, de unde voiau să coboare în oraş cu un mijloc de transport pe cablu.
Bărbatul şi copilul său au fost ajutaţi să se deplaseze până la Cota 2000 din Sinaia, de unde au coborât în oraş, menționează sursa citată de Agerpres.
Decizia tatălui de a-și duce copilul pe munte este de neînțeles cu atât mai mult cu cât erau în vigoare avertizări meteo, dar și un cod roșu de avalanșă, valabil la altitudini de peste 1.800 de metri.

Back To Top