Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Radu Fonea, un bărbat în vârstă de 56 de ani urmărit fiind bănuit că, la finalul lunii trecute, ar fi comis un viol și o tâlhărie într-o localitate hunedoreană, a fost depistat duminică seară, în orașul Plopeni.

Poliţiştii prahoveni l-au depistat, duminică seară, la Plopeni, pe Radu Fonea, bărbatul din localitate dat în urmărire fiind bănuit că, pe 28 ianuarie, ar fi comis o tâlhărie și un viol la Petroșani, în jud. Hunedoara.

Individul a fost săltat de polițiști duminică seară și adus la sediul IJP Prahova, pentru audieri. El este bănuit că, pe 28 ianuarie, ar fi violat și tâlhărit o femeie de 46 de ani, din orașul Petroșani, la scurt timp după ce mersese în casa acesteia cu fratele ei (VEZI DETALII).
„Fapta este săvârșită în data de 28 ianuarie, dimineața, la ora 10. Este vorba despre un viol și o tâlhărie calificată. Acesta a pătruns prin violență în locuința părții vătămate, prin forțarea ușii, și sub imperiul amenințării cu un cuțit a întreținut raporturi sexuale cu aceasta, iar apoi a deposedat-o de suma de 130 de lei. Victima are 49 de ani. Persoana vătămată l-a identificat, iar astăzi s-a dus colegul cu propunerea de arestare preventivă în lipsă", declara, săptămâna trecută, procurorul Darius Roman, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroșani.
Individul, în vârstă de 56 de ani, era considerat periculos, polițiștii bănuind că acesta umblă înarmat.
Fonea a petrecut până acum 21 de ani după gratii, în urma altor condamnări pentru tâlhărie și viol. Ultima dată, el fusese eliberat condiționat în iulie 2017.

Back To Top