Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un tânăr originar din Câmpina a fost reținut, duminică, de polițiști, și urmează să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă, după ce a provocat un accident în Capitală, rănind mai multe persoane. Acesta s-ar fi aflat sub influența drogurilor, la momentul respectiv, iar soția susține că ar fi încercat să o omoare.

Individul a fost reținut pentru tentativă de omor, după accidentul de sâmbătă, în care a avariat mai multe mașini, s-a rănit și a rănit și alte patru persoane. Totul în timpul unui scandal cu soția și în timp ce amândoi se aflau, se pare, sub influența drogurilor.
Potrivit Adevărul, bărbatul se numește Dragoș Bîrligea. Împreună cu soția, Girogiana, a pornit, în urmă cu aproximativ doi ani, o afacere în industria videochatului, care le-ar fi asigurat o situaţie materială destul de bună. Dragoş ar proveni dintr-o familie cu situaţie financiară bună. După accident poliţiştii au constatat că tânărul este în posesia unui permis de conducere emis de autorităţile libaneze, lucru care nu este tocmai legal pentru că documentul trebuia preschimbat. Apoi, este luată în calcul ipoteza că documentul este falsificat, astfel că anchetatorii vor face verificări pentru a stabili autenticitatea acestuia. Cei doi s-ar fi aflat sub influenţa cocainei, drog descoperit ulterior de poliţişti şi în maşina condusă de bărbat, un SUV BMW. Dragoş Bîrligea provine din Câmpina, dar s-a stabilit în Bucureşti în urmă cu câţiva ani. El şi Giorgiana sunt căsătoriţi de ceva vreme, dar în ultima vreme lucrurile au început să scârţâie. Totul a culminat cu o ceartă finalizată cu accidentul. Giorgiana susţine că bărbatul i-a spus că o omoară. În apărarea sa, tânărul a pretins că drogurile i-au dat "starea de tensiune şi agitaţie", dar că nu ar fi intenționat să-și omoare soția.
Foto: stirileprotv.ro

Back To Top