Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Deputatul USR de Prahova Dan Rădulescu a prezentat public un răspuns al Gărzii de Mediu, la solicitarea înaintată acestei instituții la finalul lunii ianuarie, când în municipiul Ploiești și în împrejurimi au fost înregistrate depășiri record ale limitelor admise pentru PM 10 (particule în suspensie), un poluant atmosferic ale cărui efecte sunt devastatoare pentru sănătatea populației.

"În urma interpelării pe care am adresat-o deja celebrei Gărzi de Mediu prahovene, la sfârșitul lunii trecute, referitoare la depășirile amețitoare ale valorilor normale pentru particulele în suspensie, a sosit și răspunsul – că e un plan, că-s mulți factori care poluează, că s-a verificat și nu e nicio problemă, că există autorizații.  Nu tu recunoscut de depășiri și, în niciun caz, nicio asumare de responsabilități. Particulele în suspensie, celebrele PM10, reprezintă un amestec complex de particule foarte mici și picături. Sursele antropice ale poluării cu particule în suspensie sunt: activitatea industrială, sistemul de încălzire a populației, centralele termoelectrice. Traficul rutier contribuie la poluarea cu pulberi produsă de pneurile mașinilor, atât la oprirea acestora cât și datorită arderilor incomplete. La Ploiești, semnale de alarmă cu privire la poluare sunt lansate constant, deja de câțiva ani, iar în ultima vreme demersurile au devenit tot mai dese, direct proporțional cu înrăutățirea situației.Legea nr. 104 / 2011 prevede, pentru acest indicator, 50 ug/m3 - valoarea limită zilnică pentru protecția sănătăţii umane și 40 ug/m3 - valoarea limită anuală pentru protecția sănătăţii umane. În Prahova, la stația de la Blejoi, în noaptea de duminică, 28. 01. 2018, spre luni, 29. 01. 2018, s-a înregistrat o valoare de 188,55 µg/m³. Probabil, pentru Garda de Mediu Prahova, aceste valori nu contează", a scris Dan Rădulescu pe pagina sa de Facebook, unde a prezentat integral și răspunsul Gărzii de Mediu Prahova.

Depășirile la care face referire deputatul au fost semnalate, la finalul lunii trecute, și de Actualitatea Prahoveană. Zile în șir, Ploieștiul s-a aflat sun cod roșu de poluare, existând momente în calitatea aerului era de nivel 6 ("foarte rău"), pe o scară de la 1 la 6.

 

Back To Top