Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Fostul deputat Sebastian Ghiţă a depus o plângere penală la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, după dezvăluirile făcute de Vlad Cosma, în ultimele zile, inclusiv prin publicarea unor înregistrări care ar fi fost efectuate în sediul DNA Ploiești.

Plângerea penală depusă de fostul deputat de Prahova Sebastian Ghiță, prin intermediul avocaților săi, îi vizează pe Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, Lucian Onea, șeful DNA Ploiești, Mircea Negulescu, fost procuror în cadrul DNA Ploiești, Giluela Deaconu și Savu Alfred, de asemenea, la data săvârșirii faptelor, procurori în cadrul structurii DNA de la Ploiești.

Acesta îi acuză pe cei enumerați mai sus de compromiterea intereselor justiției, cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, abuz în serviciu și constituire de grup infracțional organizat, potrivit unui documentul prezentat de România TV.

Plângerea lui Sebastian Ghiţă vine după ce în dosarul său de extrădare ar fi fost folosite documente falsificate de procurori.

În cursul zilei de marți, Parchetul General a anunțat că atât Secția de urmărire penală și criminalistică din cadrul PÎCCJ, cât și Inspecția Judiciară, efectuează cercetări (DETALII AICI).

PE ACEEAȘI TEMĂ:

O nouă înregistrare din sediul DNA Ploiești, făcută publică de Vlad Cosma

Fostul deputat Vlad Cosma și DNA se acuză reciproc de fals. Stenograme și înregistrări bombă, în spațiul public

 

Back To Top