Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Fostul deputat PSD Vlad Cosma nu s-a prezentat, marți, la DNA Ploiești, unde a fost citat în vederea audierii. În schimb, a intervenit, seara, la un post de televiziune, explicând această absență, dar și pentru a lansa acuzații deosebit de grave la adresa unui magistrat.

Vlad Cosma a povestit cum un procuror de la Parchetul General i-ar fi cerut 250.000 de euro pentru a-i clasa un dosar transmis către PÎCCJ de deja celebrul Mircea Negulescu. "Domnul Negulescu, între zecile de dosare, a trimis un dosar pe numele meu la Parchetul General, am nimerit la un alt stimat domn procuror care, printr-un intermediar, mi-a cerut un sfert de milion de euro pentru a îmi clasa dosarul. Am ajuns ca noi, inculpaţii, să înregistrăm procurorii pentru că încalcă legea. Există denunţ, dosar penal, înregistrarea depusă la dosar", a spus fostul deputat, marți seară, la Antena 3. Acesta susține că magistratul ar fi avut de gând să procedeze la fel și cu sora lui, Andreea Cosma, în prezent deputat în Parlamentul României.

În ceea ce privește audierile la care a fost chemat, la DNA Ploiești, Vlad Cosma a spus că se va prezenta săptămâna viitoare, după ce se întoarce în țară, din vacanța pe care și-a luat-o pentru a-și sărbători ziua de naștere.

PE ACEEAȘI TEMĂ

Sebastian Ghiță a depus plângere penală împotriva mai multor procurori ai DNA Ploiești și împotriva Laurei Codruța Kovesi

Back To Top