Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Vizită regală, miercuri, în județul Prahova. Alteța Sa Regală Principesa Maria a poposit la mai multe obiective din municipiul Câmpina și din comuna Valea Doftanei.

În Câmpina, Principesa Maria a vizitat Muzeul Memorial "Nicolae Grigorescu" și Muzeul Memorial "Bogdan Petriceicu Hasdeu", două obiective emblematice pentru municipiul prahovean. Tot aici, Alteța Sa Regală a trecut pragul Şcolii de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr”, unde a avut o întrevedere cu domnul comisar-șef Vasile Tache, directorul unității de învățământ, și a văzut unde s-au pregătit și se pregătesc, în continuare, generații întregi de polițiști.
Vizita Principesei Maria în municipiul Câmpina s-a încheiat la Protoieria Câmpina, cu întâlnire la care au participat părintele protoiereu Grigore Melnic și preoți din parohiile locului.
În a doua parte a vizitei în județul Prahova, Principesa Maria s-a aflat în comuna Valea Doftanei, unde a avut o întrevedere cu Lucian Vilefor Costea, dar și cu dascălii și elevii Liceul Tehnologic "Carol I".
Sursa foto: romaniaregala.ro

Back To Top