Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

La mai bine de o lună de când cazurile de rujeolă au început să apară în mod constant în județul Prahova, Direcția de Sănătate Publică a transmis, în sfârșit, o informare pe această temă, incluzând o raportare pe ultimele zile.

Astfel, așa cum reiese din situația prezentată de autoritățile județene, în săptămâna 5 - 11 februarie, în județ au fost confirmate 15 cazuri noi de rujeolă, dintre care 13 la pacienți care nu primiseră vaccinul ROR și două la persoane imunizate împotriva acestei boli.

Cei mai mulți dintre pacienți, 7, au vârste cuprinse între 1 și 4 ani, iar cinci confirmări au venit pentru pacienți cu vârste între 5 și 15 ani. Un alt caz a fost al unei persoane cu vârsta peste 15 ani.

"Având în vedere evoluția rujeolei la nivel național și local, se recomandă vaccinarea la medicul de familie", a transmis DSP Prahova. Vaccinul ROR, care este cuprins în schema națională de imunizare, se administrează la vârstă de un an și la cinci ani. El este asigurat gratuit de stat, numai că, anul trecut, o bună perioadă de timp, au fost probleme grave cu aprovizionarea, la nivel național, deși ne aflam deja în plină epidemie.

În prezent, din cauza răspândirii bolii, se permite administrarea vaccinului ROR chiar începând cu vârsta de 9 luni.

La finalul săptămânii trecute, Institutul Național de Sănătate Publicată a anunțat că, în perioada 5-9 februarie, la nivel național au fost confirmate 126 de cazuri noi, în 18 judeţe şi în municipiul Bucureşti, astfel: Vaslui (35), Bacău (15), Suceava (15), Iași (12), Prahova (11), Brăila (9), Dâmbovița (5), Constanța (4), București (3), Giurgiu (3), Vrancea (3), Botoșani (2), Brașov (2), Ialomița (2), Argeș (1), Harghita (1), Ilfov (1), Mureș (1) și Tulcea (1).

Rujeola (pojarul) este o boală infecțioasă care adesea duce la complicații. Statisticile arată că, din patru persoane care fac rujeolă, una are nevoie de spitalizare, iar pentru unul din 1.000 de bolnavi de rujeolă (pojar), boala este mortală.

Back To Top