Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Timp de trei zile, la nivel național are loc a doua probă a Bacalaureatului 2018, cea de evaluare a competențelor digitale.

Proba începe vineri, pe 16 februarie, evaluările urmând să se continue, însă, luni și marți, pe 19 și 20 februarie.  Inspectoratul Școlar Județean Prahova a anunțat că 4.996 de elevi din Prahova s-au înscris în vederea susținerii acestei testări. Numărul este mai mic decât al celor care au susținut prima probă, pe de-o parte deoarece o parte dintre înscriși provine din serii anterioare, iar pe de altă parte deoarece rezultatele acestei testări pot fi înlocuite cu echivalări ale unor examene susținute anterior.

Ultima probă din această serie de examene, parte a primei sesiuni din cadrul Bacalaureatului 2018, va avea loc 21 și 22 februarie, în Prahova urmând să fie organizată la Limba engleză, Limba franceză, Limba germană și Limba spaniolă.

Probele scrise din prima sesiune a examenului național de Bacalaureat sunt programate între 25 si 28 iunie.

Back To Top