Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Percheziții cu surprize, joi, în București. Protagoniști au fost polițiști din cadrul IJP Prahova, care au descins la o adresă din Capitală, în baza unui mandat emis de instanță.

 

S-a întâmplat joi, pe 15 februarie, când polițiști ai Inspectoratului Județean de Poliție Prahova s-au deplasat în municipiul București, pentru efectuarea unei "percheziții domiciliare în baza unui mandat emis de către judecătorul de drepturi și libertăți, cu respectarea prevederilor Codului de Procedură Penală".

Incidentul a fost dezvăluit chiar de reprezentanții IJP Prahova, care au relatat că, la adresa indicată în mandat, după ce au sunat la ușă, conform procedurii, polițiștii au încercat pătrunderea în locuință prin forțarea ușii de acces. Nu mică le-a fost mirarea însă persoanele aflate în interior au răspuns și au deschis ușa. "În urma identificării persoanelor aflate în locuință și a primelor verificări în cauză, s-a stabilit că acestea nu au legătură cu dosarul penal aflat în cercetare, astfel că nu s-a continuat activitatea procedurală de percheziție", mai precizează IJP Prahova, cu mențiunea că, în urma acestei încurcături, "până în prezent, la unitățile de poliție nu a fost depusă nicio plângere cu privire la modul de intervenție".

Foto ilustrație

Back To Top