Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Incidente în autobuzele care circulă în ploiești, pe traseul 30 Cina - Hipodrom. Mama unui elev reclamă că fiul ei și mai mulți colegi sunt amenințați, de mai multe zile, de un grup de adolescenți.

 

Reclamația a fost transmisă de femeie jurnaliștilor de la Observatorul Prahovean: ”Bună ziua! Copii agresați și amenințați de rromi pe traseul 30. Am un fiu de 11 ani care învață la școala 8 de la Nord. De câteva zile el și colegii lui sunt amenințați și opriți de un grup de 3-4 rromi de vârste apropiate (12-13 ani). Cei de la Politia Comunitară ar trebui sa patruleze prin zona și pe traseul 30 astfel încât copiii să nu se transforme în victimele unor agresiuni sau furturi.”
Nu este prima dată când sunt semnalate cazuri de acest fel. Incidente similare au fost reclamate și în cursul anului trecut, tot în autobuzele de pe traseul 30, iar la vremea respectivă polițiștii de la Investigații criminale, îmbrăcați în civil, au fost puși să patruleze în mijloacele de transport ale TCE, pentru prevenirea unor evenimente nedorite.
Foto ilustrație

Back To Top