Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, și fiul său, Vlad Cosma, condamnați în primă instanță la opt, respectiv cinci ani de închisoare, și-ar putea afla astăzi sentința în cadrul apelului de pe masa Completului de 5 judecători al Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Termenul de luni ar putea fi ultimul în dosarul privind atribuirea unor contracte de deszăpezire, în care fostul președinte al CJ Prahova, Mircea Cosma, a fost condamnat, la finalul lui 2016, la opt ani de închisoare. Fiul acestuia, fostul deputat Vlad Cosma, a primit, de asemenea, o pedeapsă de 5 ani de închisoare.

În același dosar au mai fost condamnați omul de afaceri Răzvan Alexe și fostul director al Direcției Patrimoniu din cadrul CJ Prahova, Daniel Alixandrescu, la 2 ani și 6 luni, respectiv, 6 ani de închisoare.

Potrivit minutei deciziei, instanța a dispus confiscarea de la Răzvan Alexe a sumei de 1.260.042,85 lei, de la Vlad Cosma — a sumei de 1.260.042,85 lei, de la Mircea Cosma — 1.890.064,27 lei, de la Daniel Alixandrescu — 130.000 lei și de la fiecare dintre inculpații Mircea Cosma și Daniel Alixandrescu — câte 1.816.821,49 lei. Judecătorii au mai decis, în primă instanță, să mențină sechestrul asigurător instituit de Direcția Națională Anticorupție — Serviciul Teritorial Ploiești asupra bunurilor imobile aparținând inculpaților Răzvan Alexe, Vlad Alexandru Cosma, Mircea Cosma și Daniel Adrian Alixandrescu.

Față de cei patru, trimiși în judecată în aprilie 2014, DNA a formulat acuzații precum darea de mită, luarea de mită, traficul de influenţă, infracţiuni de corupţie și abuz în serviciu.

Termenul de luni vine la o săptămână de când fostul deputat Vlad Cosma a început să prezinte înregistrări care ar fi fost făcute în sediul DNA Ploiești și care, susține acesta, demonstrează cum procurorii ar fi fabricat probe, în mai multe dosare grele dintre cele instrumentate aici.

Back To Top