Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Aproape 6.000 de prahoveni au fost diagnosticați, săptămâna trecută, cu infecții acute ale căilor respiratorii, iar peste 1.000 cu pneumonie. De asemenea, zilele trecut în județ au apărut 23 de noi cazuri de gripă.

Potrivit DSP Prahova, 114 prahoveni au fost internați, în județ, în perioada 12-18 februarie, din cauza infecțiilor respiratorii acute ale căilor respiratorii superioare, din cele 5.989 diagnosticate cu IACRS. Alte 138 de persoane au ajuns în spital cu pneumonie, din 1.096 de cazuri raportate în județ.
Bilanțul săptămânal al Direcției de Sănătate Publică indică și o creștere a numărului bolnavilor de gripă: 23 de cazuri noi, dintre care 14 au avut nevoie de internare.
Boala nu a cauzat, însă, niciun deces în Prahova, în acest sezon.
Autoritățile precizează că, până în prezent, în județ au fost vaccinate, împotriva gripei, 42.146 de persoane.
În ceea ce privește afecțiunile de sezon, reprezentanții DSP Prahova precizează morbiditatea prin IACRS şi pneumonii a fost în creştere faţă de săptămâna precedentă şi faţă de aceeaşi săptămână a sezonului trecut (2016-2017). În judeţul Prahova, până în prezent au fost vaccinate persoane. Direcţia de Sănătate Publică Prahova recomandă vaccinarea persoanelor din grupele de risc şi respectarea cu stricteţe a măsurilor de protecţie şi igiena personală.

Back To Top