Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Județul Prahova a înregistrat, în săptămâna 12 - 18 februarie, un număr record de cazuri de rujeolă, situându-se din nou pe primul lac la nivel național, în clasament în funcție de îmbolnăvirile nou apărute.

Potrivit DSP Prahova, "la nivelul judeţului Prahova s-au înregistrat, în săptămâna 12.02.2018-18.02.2018,  31 cazuri de rujeolă,  din care 8 suspiciuni din săptămâna anterioară și 23 cazuri confirmate din săptămâna sus menționată. Din cazurile confirmate, 5 sunt pacienți vaccinați și 18 nevaccinați".

Patru copii cu vârste sub un an, toți nevaccinați, se numără printre cei la care a fost confirmată prezența virusului. De asemenea, au mai fost înregistrate nouă cazuri la grupa de vârstă 1-6 ani (dintre care două la copii nevaccinați), șapte la grupa de vârstă 7-14 ani (dintre care două la persoane nevaccinate) și trei la persoane cu vârste peste 15 ani (dintre care una nevaccinată).

Până în prezent, de la declanșarea epidemiei, acum mai bine de un an, în județ nu s-au înregistrat decese cauzate de această boală. DSP anunță și că nu au fost raportate clustere în colectivități.

Autoritățile recomandă, pentru prevenirea îmbolnăvirilor, vaccinarea la medicul de familie.

Back To Top