Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Reprezentanții Veolia Energie Prahova au anunțat, miercuri dimineață, măsurile luate pentru a asigura continuarea furnizării de agent termic pentru ploieșteni, după ce o pasarelă care susținea conducte din rețea s-a prăbușit, în apropierea Gării de Vest.

Potrivit sursei citate, structura prăbușită era "o pasarelă de inspecție a Magistralei 2 Sud, parte componentă a rețelei de distribuție primare cu agent termic pentru municipiul Ploiești". Aceasta s-a desprins căzând pe liniile de cale ferată" și obturând astfel circulația feroviară în zona gării Ploiești Vest (VEZI DETALII).

"Din motive de siguranță distribuția de agent termic a fost rerutată. Astfel, distribuția de agent termic pentru Municipiul Ploiești nu este afectată în prezent. În regim de urgență echipele de intervenție ale operatorului de energie termică, împreună cu echipele de intervenție ale autorităților și ale CFR s-au deplasat la fața locului cu scopul eliberării căilor de acces feroviar", se arată într-un comunicat al Veolia Energie Prahova.

ISU a anunțat că la fața locului au ajuns deja echipaje de sudori care lucrează pentru a tăia o parte din pasarelă, în încercarea de a elibera măcar un fir de circulație.

O macara va ajunge aici, în jurul orei 11.00, pentru a îndepărta pasarela din metal, care cântărește nu mai puțin de patru tone.

În prezent, circulația feroviară este blocată complet în zonă, CFR Călători anunțând că pasagerii sunt preluați în gările Ploiești Sud și Buda în autocare și transbordați, pentru a se asigura totuși transportul acestora până la remedierea blocajului din dreptul Ploiești Vest, punct tranzitat de toate trenurile care circulă pe ruta Brașov - București și retur.

Back To Top