Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

pasarela cazuta gara de vestO pasarelă metalică de circa 10 tone aflată în zona unor conducte de termoficare a Ploieştiului care traversează calea ferată s-a prăbuşit, miercuri dimineaţă, în apropierea Gării de Vest. Primele informaţii sunt că pasarela, veche şi extrem de degradată, cu găuri mari provocate de rugină, ar fi căzut din cauza apei care s-a strâns în ultimul timp, infiltrându-se în structura din metal şi ducând la îngreunarea întregii construcţii. Evident, pe lângă sarcina suplimentară acumulată, structura de rezistenţă se pare că ar fi fost măcinată în timp de rugină. Un răspuns oficial cu privire la motivele prăbuşrii urmează să fie oferit zilele viitoare, după ce autorităţile au solicitat un control din partea Inspectoratului de Stat în Construcţii.

 

Prefectul judeţului Prahova, Mădălina Lupea, a declarat astăzi că le-a solicitat reprezentanţilor ISC să facă verificări aici.

În funcţie de rezultate, n-ar fi de mirare dacă verificările s-ar extinde şi la alte construcţii similare.

Potrivit informaţiilor transmise de autorităţi, pasarela a fost construită în 1971, nu neapărat pentru a sprijini cele trei conducte care trec peste calea ferată, cât mai ales pentru a permite accesul angajaţilor care se ocupă de verificarea şi întreţinerea sistemului de termoficare. Reţeaua, pe respectivul tronson, până la intrarea efectivă pe teritoriul administrativ al municipiului, se află în proprietatea Consiliului Judeţean, însă întreg sistemul de termoficare a fost dat în administrarea Veolia Energie, fosta Dalkia, cea care, conform legii, ar trebui să răspundă acum, spun autorităţile locale.

În urma incidentului de miercuri dimineaţă, Poliţia Transporturi Feroviare a anunţat că a deschis un dosar de cercetare penală in rem.

Back To Top