Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Premierul Viorica Dăncilă a participat, vineri, la un prânz de lucru, la Palatul Elisabeta, oferit de Majestatea Sa Margareta, Custodele Coroanei române, și Alteța Sa Regală Principele Radu. Evenimentul a reprezentat prima întâlnire a prim-ministrului cu Familia Regală a României, de la preluarea mandatului.

 

Șeful Executivului a invitat Familia Regală ca, în parteneriat cu Guvernul, să contribuie la promovarea României în plan internațional. Mesajul a fost lansat în contextul marcării Centenarului, în acest an, și al preluării președinției Consiliului Uniunii Europene. ”Îmi doresc să cresc dimensiunea europeană a Guvernului pe care îl conduc. Anul viitor România va prelua președinția Consiliului UE, un moment esențial pentru țara noastră. Anul acesta sărbătorim Centenarul, un context unic în care trebuie să ne unim toți eforturile pentru a promova România și pentru a-i uni pe români. M-aș bucura să vă alăturați acestor demersuri și împreună să găsim căile prin care să promovăm România în perspectiva celor două momente esențiale: Anul Centenar și preluarea președinției Consiliului UE”, a subliniat premierul Viorica Dăncilă.

"Unul dintre obiectivele principale pe care Casa Regală le-a urmărit a fost ideea de reconciliere națională în jurul unor deziderate la care aspiră toți românii. Este un obiectiv care ar trebui să reunească întreaga clasa politică, dincolo de partizanatele sau interesele politice conjuncturale”, a punctat primul-ministru.

Într-o informare cu privire la evenimentul de vineri, Familia Regală a anunțat că, în cadrul întâlnirii cu premierul, Au fost discutate subiecte privind activitatea publică a Familiei Regale în vederea promovării și susținerii Președinției României a Consiliul Uniunii Europene din ianuarie-iunie 2019, continuarea numeroaselor proiecte și evenimente dedicate centenarului anilor 1918 și 1919, legătura cu Republica Moldova, precum și relațiile economice cu țările din afara continentului european.

Back To Top