Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Procurorul-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, pentru care ministrul Justiției a anunțat, joi seară, că începe procedura de revocare, a transmis, vineri dimineață, un punct de vedere, prin intermediul biroului de presă al instituției pe care o conduce.

 

„Voi urma procedura legală și mă voi prezenta, oricând este nevoie, să răspund, punct cu punct, tuturor afirmațiilor prezentate de ministrul Justiției”, a transmis aceasta, printr-un scurt comunicat postat pe site-ul instituției.

Kovesi se referă la cele 20 de puncte pe care Tudorel Toader le-a prins în sinteza raportului, făcută publică joi seară, și pe care și-a fundamentat concluziile și în special decizia de a cere revocarea procurorului-șef al DNA (VEZI DETALII).

Sinteza are 36 de pagini, iar expunerea lui Toader a durat aproape o oră și jumătate, însă acesta a promis că raportul va fi publicat pe site-ul Ministerului Justiției. Portalul nu a fost, însă, funcțional, de la momentul declarației. Acesta nu pute fi accesat nici vineri, la prânz.

De asemenea, Consiliul Suprem al Magistraturii (CSM) a anunțat, vineri, potrivit News.ro, că nu a primit încă raportul ministrului Justiţiei privind motivele revocării din funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) a Laurei Codruţa Kovesi, spun reprezentanţii Consiliului, precizând că după analiza documentului va fi stabilită data şedinţei Secţiei de procurori pentru emiterea avizului consultativ.

Până acum, alte puncte de vedere oficiale au fost exprimate de Administrația Prezidențială și Parchetul General (VEZI DETALII).

Back To Top