Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Mai multe persoane au cerut sprijinul autorităților, luni seară, în jurul orei 20.00, după ce au rămas blocate în vehicule, din cauza viscolului, pe drumul județean care face legătura între localitățile prahovene Florești și Nedelea.

Reprezentanții ISU Prahova au anunțat că la fața locului au fost trimise un echipaj de pompieri și o ambulanță SMurd, care au acționat alături de două echipaje de deszăpezire, o volă trimisă de Primăria Florești, un echipaj de Poliție și unul al Poliției Locale. Intervenția, care a avut loc pe DJ 144, a durat în jur de două ore, interval în care au fost deblocate patru autoturisme, cu opt ocupanți, un microbuz în care se aflau șase persoane și un camion în care se aflau două persoane.

În condițiile în care, și marți, Prahova se află sub cod galben de viscol și ninsori abundente, dar și sub cod portocaliu de ger, autoritățile le recomandă cetățenilor să nu plece la drum decât dacă este absolut necesar, iar cei care se încumetă să verifice starea șoselelor și avertizările referitoare la condițiile meteo, pe traseul pe care îl au de urmat. De asemenea, mașinile trebuie echipate corespunzător.

Înainte de a porni la drum, verificați funcționării instalației de încălzire, precum și existența unei cantități suficiente de combustibil, mai recomandă autoritățile.

Sursa foto: prahovaeconomica.eu

Back To Top