Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Noi mesaje de avertizare au fost emise, marți, de meteorologi. Iar veștile nu sunt deloc bune. Codurile de viscol și ninsori abundente, care ar fi trebuit să expire marți seară, au fost prelungite până miercuri, la ora 23.00. În paralele, atenționările de temperaturi foarte scăzute rămân valabile cel puțin până joi, la ora 10.00.

Potrivit noilor avertizări meteo, Prahova rămâne sub cod galben de ninsori aproape pe tot parcursul zilei de marți, dar și miercuri, 28 februarie, până la ora 23.00. De altfel, astfel de avertizări au fost emise pentru aproape toată jumătatea sudică a României, dar cele mai mari probleme vor fi, în continuare, în sud-est. În Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța și Tulcea, miercuri, între orele 6.00 și 20.00, va fi valabil chiar un cod portocaliu de intensificări susținute ale vântului, ninsoare puternic viscolită, zăpadă spulberată și vizibilitate scăzută.

Potrivit ANM, cel puțin până mâine seară, în Muntenia, Dobrogea, precum și în jumătatea sudică a Olteniei și a Moldovei ninsorile vor fi local însemnate cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă.

Vântul se va intensifica treptat pe parcursul nopții de marți spre miercuri (27/28 februarie) și va avea viteze de 45…55 km/h, iar miercuri (28 februarie) în sud-est rafalele vor depăși temporar 60 km/h, viscolind ninsoarea, spulberând și troienind zăpada și diminuând vizibilitatea.

Rămâne de văzut, în aceste condiții, ce măsuri suplimentare vor fi luate în următoarea perioadă, pentru protejarea populației. În Prahova, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență a venit, marți, cu precizări pe această temă, detaliind și procedura de urmat în vederea suspendării cursurilor în unitățile de învățământ, cu mențiunea că până miercuri, la ora 14.00, nu a fost luată nicio decizie în acest sens.

"Pentru perioadele anului școlar caracterizate de condiții meteorologice extreme, conducerea unităților de învățământ poate suspenda pe o perioadă determinată cursurile  școlare "la cererea directorului, în baza hotărârii consiliului de administrație al unității, cu aprobarea inspectorului școlar general", în conformitate cu prevederile art.9 alin.4, lit. a) din Regulamentul de organizare și funcționare al unităților de învățământ preuniversitar OMEN  5079/31.08.2016, cu modificările și completările ulterioare. În consecință, în situații deosebite, determinate de cazuri extreme inspectoratele județene, pot aproba perioade de suspendare a cursurilor. Aceste precizări se regăsesc în Procedura de suspendare temporară a cursurilor, stabilită de către Inspectoratul Școlar Județean Prahova în temeiul legislației în vigoare, transmisă unităților de învățământ și afișată pe site-ul I.S.J.Prahova. C.J.S.U. Prahova în ședință extraordinară, poate dispune printr-o hotărâre închiderea tuturor instituţiilor de învățământ din județ, la propunerea inspectorului general al Inspectoratului Școlar Județean Prahova, ca urmare a unor fenomene meteorologice periculoase iminente, care pot perturba desfășurarea normală a activităților. Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei școlare, până la sfârșitul semestrului, respectiv al anului școlar", se arată în informarea transmisă marți de ISU Prahova.

Sursa citată menționează că, "în ședința extraordinară a C.J.S.U. Prahova, s-a dispus suplimentarea numărului de mijloace de transport, în orele cu trafic ridicat, pentru asigurarea în bune condiții a transportului public de persoane și comunicarea imediată a situațiilor punctuale în cazul apariției unor disfuncționalități în asigurarea încălzirii spațiilor de învățământ."

Back To Top