Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Cele mai noi avertizări de ninsoare și viscol expiră miercuri seară, dar în ceea ce privește temperaturile scăzute, meteorologii nu au vești prea bune. Avertizările de ger au fost prelungite.

Potrivit informării transmise de Administrația Națională de Meteorologie, "valul de frig va persista și se va intensifica pe parcursul nopților, astfel că se vor înregistra temperaturi cu peste 10…15 grade mai coborâte decât valorile normale pentru această perioadă. Temperaturile maxime vor fi negative în toate regiunile și va fi ger, mai ales dimineața și noaptea". De asemenea, în mare parte din țară va fi valabil un cod portocaliu care anunță că atât noaptea, cât și pe timpul zilei se vor înregistra temperaturi foarte scăzute: "În Moldova, estul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, gerul va fi persistent în cea mai mare parte a intervalului, iar valorile termice vor fi comparabile cu recordurile înregistrate în această perioadă. Temperaturile maxime se vor situa frecvent între -12 și -6 grade, iar cele minime se vor încadra în general între -22 și -12 grade, izolat mai coborâte, sub -25 grade."

Meteorologii atenționează că, în cursul nopții de vineri spre sâmbătă (2/3 martie) temperaturi sub pragul de ger (-10 grade) se vor înregistra în Moldova, local în Maramureș, Transilvania, Muntenia și Dobrogea și pe arii restrânse în Oltenia.

În plus, începând din noaptea de joi spre vineri (1/2 martie) și până duminică (4 martie) vor fi intervale cu precipitații în majoritatea regiunilor, dar mai ales în sud-vestul și sudul țării. La început va ninge, apoi, trecător, vor fi precipitații mixte și se va forma polei.

Până miercuri seară, în sudul și sud-estul țării sunt valabile și avertizări cod galben și cod portocaliu de ninsori abundente, intensificări ale vântului, viscol și vizibilitate scăzută.

Back To Top