Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

deszapezire jandarmi spitaleDupă căderile de zăpadă din ultimele zile, mai multe echipaje de pompieri şi jandarmi au ieşit pe străzi pentru deszăpezire în zona unităţilor medicale din Prahova. Zeci de lucrători ai Ministerului Afacerilor Interne au intervenit, miercuri, la Spitalul Municipal sau Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova a anunțat, miercuri dimineață, că 35 de pompieri lucrează, la acest moment, în zona a două spitale din Ploiești, Pediatrie și Municipal (Schuller), pentru deszăpezirea căilor de acces. Cele două unități sanitare se află în zona Bd. Independenței, respectiv strada Rudului, ultimul fiind la câţiva paşi de sediul ISU.

Tot astăzi, IJJ Prahova a anunţat că 35 de persoane intervin la deszăpezire, în Ploieşti şi Sinaia. 30 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova participă azi, 28 februarie 2018, la deszăpezirea căilor de acces în sediul central al Spitalului Județean de Urgență, cât şi la sediul Secţiei Dializă, Spitalul de Obstetrică Ginecologie şi Spitalul General C.F. din oraşul Ploieşti. De asemenea, în localitatea Sinaia, 5 efective de jandarmi ajută la îndepărtarea zăpezii pe principalele alei din zona spitalului din oraş, acolo unde utilajele nu pot interveni.

În tot acest context, sunt numeroase voci care se întreabă cum îi foloseşte administraţia locală pe beneficiarii de ajutor social care ar trebui, în teorie, să presteze un anumit număr de ore în folosul comunităţii în fiecare lună. Lista locurilor unde aceştia pot fi trimişi la muncă a fost actualizată zilele acestea. Detalii AICI.

Foto: Inspectoratul de Jandarmi Județean Prahova

Back To Top