Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un fenomen deosebit de periculos ia amploare în mediul on-line. Ministerul Sănătății atrage atenția asupra faptul că pe diverse site-uri sunt scoase la vânzare medicamente care nu au autorizație de punere în piață, într-o formă ce lasă impresia pacienților că ar fi comercializate cu acordul instituției.

Ministerul Sănătății a lansat un apel prin care atrage atenția populației asupra riscurilor la care se expun cei care cumpără medicamente de pe internet. "Comercializarea unor medicamente neautorizate pe internet reprezintă un fenomen periculos și greu de controlat, care generează un risc ridicat pentru sănătatea publică. Facem precizarea că Ministerul Sănătății se delimitează de orice acțiune de promovare și comercializare a unor medicamente sau dispozitive medicale și ca acțiunile de acest gen derulate în spațiul on-line sunt realizate fără acordul instituției", se arată în alerta lansată de instituție.

În urma identificării în spațiul on-line a unor site-uri care, în mod abuziv, utilizează identitatea Ministerului Sănătății ca și garant pentru promovarea și comercializarea unor medicamente care nu au autorizație de punere pe piață, oficialii au sesizat structurile abilitate să soluționeze acest caz și să ia măsurile care se impun.

Medicii atrag atenția că pacienții trebuie să se adreseze specialiștilor pentru a le fi  prescris tratamentul corect, iar automedicația poate duce la efecte negative și consecințe pe termen lung asupra sănătății.

Back To Top