Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

rosal deszapezire sararitaPrimarul municipiului Ploieşti, Adrian Dobre, a organizat astăzi o conferinţă de presă, alături de directorul Regiei Autonome de Servicii Publice, Raul Petrescu, în care a prezentat eforturile făcute de autorităţi pentru deszăpezire în ultimele 24 de ore, în contextul în care municipiul e vizat de avertizări meteo de ninsori şi ger. Autorităţile locale au anunţat că firma contractată pentru salubritate şi deszăpezire, a intervenit cu 23 de utilaje şi a împrăştiat 300 de tone de material antiderapant, marţi noapte şi miercuri dimineaţă, pentru îndepărtarea zăpezii şi combaterea poleiului.

„În cursul zilei de ieri începând cu ora 21 s-a acţionat pe toate arterele, atât urgenţa 1 cât şi urgenţa 2 pentru a preveni fenomenul de apariţie a poleiului. S-au împrăştiat 300 de tone de material antiderapant până al ora 2 dimineaţa. La ora 4 dimineaţa a început o ninsoare incredibilă, abundentă, iar într-o jumătate de oră tot oraşul era alb. La ora 4.40 au intrat utilajele cu sărăriţe şi s-a acţionat cu 8 utilaje de capacitate mare, 6 utilaje de capacitate medie şi 6 utilaje de capacitate mică. De asemenea au mai fost trei sărăriţe plus încă 7 utilaje mari. S-a acţionat cu precădere pe poduri şi pe axele principale , Bulevardul Bucureşti, Independenţei, Republicii, Gheorghe Doja, Malu Roşu, Cantacuzino, Mărăşeşti, Mihai Bravu, dar au mai fost şi alte străzi pe care erau prinse în urgenţa 1 precum Bobâlna, Rudului, Eroilor, Bunavestire, Izvoare, Armaşi, Grădinari. Lucrul acesta s-a desfăşurat până la ora 8 dimineaţă, moment din care s-a intrat pe urgenţa 2, adică celelalte străzi. Au intervenit 200 de persoane din cadrul Rosal  pentru a degaja trotuarele din jurul şcolilor, trecerile de pietoni şi aleile care nu sunt în dreptul blocurilor. În acelaşi timp şi SGU a intervenit în zona parcurilor. Vreau să mulţumesc şi celor care au intervenit din partea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi Jandarmeriei. Jandarmeria s-a oferit să intervină pe zonele pietonale din jurul spitalelor iar ISU în zona Spitalului Municipal şi în zona Spitalului de Pediatrie. Ţinând cont de modul în care a nins şi starea în care arată acum drumurile sunt mulţumit de modul în care s-a acţionat“, a declarat Adrian Dobre.

Primarul a discutat şi despre posibilitatea folosirii asistaţilor social la deszăpezire, afirmând că din totalul de 280 de beneficiari, doar 13 au contribuit astăzi la eforturile de deszăpezire, pe motiv că toţi ceilalţi efectuaseră deja numărul de ore pe care trebuie să le presteze lunar în folosul comunităţii.

Back To Top