Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

parcari sgu iarnaConducerea Servicii de Gospodărire Urbană Ploieşti a anunţat astăzi că a trimis pe teren aproximativ 50 de asistaţi social repartizaţi să muncească la această societate, pentru curăţarea mai multor parcări cu plată din zona centrală şi din nordul municipiului. Anunţul vine în contextul în care în ultimele zile, pe fondul ninsorilor care au căzut în Ploieşti, au existat foarte mult voci care au solicitat folosirea asistaţilor la deszăpezire.

Conform normelor în vigoare, persoanele care beneficiază de ajutor social sau de hrană de la Cantina Socială a Primăriei trebuie să presteze un anumit număr de ore de muncă în folosul comunităţii, între 16 şi 96 pe lună, de la caz la caz. La SGU sunt repartizate aproximativ 200 de persoane, dintre care, astăzi, circa 50 s-au prezentat la muncă, a precizat directorul interimar al societăţii, Ovidiu Negulescu.

"Cei din zona de nord au fost trimişi să cureţe de zăpadă parcarea situată în această zonă a oraşului, în vecinătatea cimitirului Viişoara. Cei din centru şi est au fost folosiţi astăzi pentru deszăpezirea parcărilor cu plată din zona centrală, iar cei din vest au muncit la Sala Sporturilor, pentru curăţarea aleilor din parc şi îndepărtarea gheţii şi zăpezii. Am avut la dispoziţie aproape 50 de asistaţi", a afirmat Ovidiu Negulescu, directorul SGU.

Back To Top